За да нямате проблеми с видеото или снимките от платената част е нужно да изпълните няколко неща:


1. Да имате инсталиран Internet explorer или версии на браузърите Opera и Mozilla.

2. Да инсталирате Flash Player . Може да го изтеглите от тук: Flash Player

3. Да си инсталирате пакет с кодеци , например K-lite codec pack.

4. Да получите код за достъп по някой от описаните в страницата начини . Кода за SMS се изписва bgnude

5. Да въведете получения код за достъп като спазвате малки и големи букви и внимавате да е въведен вярно.

6. Сайта е настроен да работи с настроики по подразбиране за Internet Explorer 6.0 и по висока версия , Flash Player , Windows Firewall и поддържане на сесии , ако сте променяли тези настроки е възможно да имате проблем с гледането на видео клиповете.


Установихме че при някои потребители възниква проблем при влизането в платената част на сайта със работеща парола. Това се дължи на проблем в браузъра да поддържа сесия. Проблемът може да бъде преодолян като:

Отваряте сайта и въвеждате кода, след като влезете в системата, с десен бутон на мишката отваряте от менюто "Аматьорски снимки" или "Аматьорско видео" в нов прозорец на браузърът и пак въвеждате кода. Първия прозорец го минимализирате и работете във втория.....


Някои модели телефони използват едни и същи символи за означаване на 1 (едно) и l (ел) , 0 (нула) и о (о), и т.н. Възможно е да получите код които не работи именно по тази причина, че вашия телефон не го показва правилно.В тъкъв случаи опитаите различните варианти.


Ако въпреки това имате някакви проблеми, изпратете ни лично съобщение във форума или e-mail на bgnude@abv.bg с описание на проблема, номера на телефона от които е пуснато SMS, датата и часа когато е пуснато съобщението, кода които е получен. Ние ще направим проверка в системата и ще ви пратим по същия начин верния код за достъп.

От досегашния опит установихме че системата за SMS работи перфектно , но се допускат грешки при въвеждането на кода в страницата........


www.bgnude.info не е мобилен оператор и не може да гарантира 100% получаването на SMS от вашия телефон до нашия сървър. В този случаи вината е на мобилния оператор.